LDNIO Lumină de noapte cu senzor Y1 0,5W 3500K [051398]

 
  • 1 din 11
 

Lumina de noapte vă va oferi o iluminare plăcută, cu o temperatură de culoare de 3500K, a cărei luminozitate poate fi reglată. De asemenea, dispune de un senzor de lumină încorporat care își adaptează automat funcționarea la condițiile din jur. În plus, dispozitivul garantează un consum redus de energie și dispune de un design elegant.

Este suficient să îl porniți, iar lampa vă va asigura spontan iluminarea atunci când începe să se întunece. Când camera se luminează, dispozitivul se oprește. Astfel, puteți fi sigur că lumina este aprinsă atunci când aveți cu adevărat nevoie de ea.

Disponibilitate Momentan indisponibil
Preţ normal 50.99 lei
Economisiţi 9 lei (–17 %)
Preţ 35.29 lei fără TVA
41.99 lei / buc
Cod de produs 35230
Marcă LDNIO
Categorie Accesorii
Garanţie 2 ani
Stocul pentru acest articol a fost epuizat...
 

Strălucește la un unghi de 120° și emite lumină pe o rază de 360°, astfel încât este sigură pentru vedere și nu vă obosește ochii. Este posibil să reglați luminozitatea iluminării. Lumina de noapte reține ultimele setări utilizate (în modul automat) și le restabilește la următoarea pornire. De asemenea, lampa vă permite să diminuați sau să iluminați treptat lumina.

Este incredibil de compactă și ușor de utilizat. Este suficient să o conectați la o priză de perete și să setați funcțiile dorite cu ajutorul butonului încorporat. Dispozitivul este, de asemenea, foarte durabil și rezistent la uzură - carcasa sa este fabricată din plastic rezistent și ignifugat. De asemenea, lampa are un consum de energie surprinzător de scăzut

Culoarea corpului alb
Putere (W) 0,5W
Tensiune de intrare 100-240V ~50/60Hz 0,1A max.
Culoarea luminii alb cald 3500K

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugaţi o evaluare
Nu completaţi acest câmp: